γυναίκα γιορτάζει τα γενέθλια σκύλου

Γενέθλια σκύλου : Γιορτάστε τα με τον πιο αξέχαστο τρόπο!😍

Έχει γενέθλια ο σκύλος σου ; Μάθε πώς να τα γιορτάσετε μαζί και να του διοργανώσεις το πιο τέλειο πάρτυ σκύλου!

Είναι το καλύτερο φιλαράκι μας αλλά και μέλος της οικογενείας μας! Αξίζει λοιπόν την ημέρα των γενεθλίων του- και όχι μόνο - να του προσφέρουμε ένα μοναδικό event! 

σκύλος σβήνει κεράκια γενεθλίων

Είτε περάσετε τα γενέθλια του σκύλου σας οικογενειακά, είτε προσκαλέσεις τα  φιλαράκια του χρειάζεσαι απαραίτητα κάποια αξεσουάρ γενεθλίων αλλά και νόστιμα φαγώσιμα καλούδια γενεθλίων σκύλου για να απογειώσετε τη μέρα!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τί θα χρειαστείς:

  1. Καλή διάθεση και όχι στρες σχετικά με τη λίστα καλεσμένων. Προτίμησε να προσκαλέσεις φίλους με σκυλάκια με τα οποία ο σκύλος σου έχει έρθει ήδη σε επαφή, ώστε να μην είναι η πρώτη φορά που γνωρίζονται στο χώρο του. Αυτό θα  βοηθήσει να αποφύγεις φαινόμενα κτητικής συμπεριφοράς στο χώρο του αλλά και ενδεχόμενη κακή ή επιθετική συμπεριφορά. Φρόντισε να προσκαλέσεις σκυλάκια τα οποία έχει συναναστραφεί και έχεις δει ότι λειτουργεί καλά η σχέση τους και η επαφή τους.
  2. Αξεσουάρ γενεθλίων σκύλου: Βάλτου τα καλά του. Είναι η μέρα του! Η στιγμή του! Άρα θα πρέπει να είναι το πιο λαμπερό μουσουδάκι στο χώρο! Προμηθεύσου κάποιο εντυπωσιακό καπελάκι γενεθλίων, ρουχαλάκι γενεθλίων, μπαντανούλα γενεθλίων σκύλου για να βγάλεις τις πιο υπέροχες φωτογραφίες για το αρχείο σου! Α! και μήν ξεχάσεις φυσικά ένα ματόχαντρο για να μη σου ματιάσουν το πιο όμορφο και χαρούμενο σκυλάκι !
  3. Επιμελήσου το χώρο! Στόλισε το χώρο σου με μπαλόνια γενεθλίων σκύλου αλλά και εντυπωσιακές διακοσμητικές γιρλάντες γενεθλίων. Έτσι θα πετύχεις ένα σούπερ εορταστικό κλίμα αλλά και θα έχεις δημιουργήσει έναν άψογο χώρο για selfies γενεθλίων!
    σκύλος με καπελάκι party
  4. Τούρτα σκύλου: Τί θα κεράσεις τους τετράποδους καλεσμένους; Εκτός από την τούρτα σκύλου που εννοείται είναι must θα πρέπει να φροντίσεις και για κάποια έξτρα γλυκίσματα και κερασματάκια για τους καλεσμένους σου! Δοκίμασε ατομικά muffins αλλά και brownies που θα τους ξετρελάνουν ! Φυσικά και πρέπει να επιλέξεις το τέλειο κεράκι γενεθλίων αλλά και ένα χαριτωμένο διακοσμητικό τούρτας προκειμένου να κλέψεις τις εντυπώσεις!
  5. Αναψυκτικά σκύλου. Δεν μπορεί να λείπει από το παρτάκι σας η νέα τάση! Είτε προτιμήσεις σαμπάνια σκύλου είτε μπίρα σκύλου , δίνεις πολύ cool επιλογές στους τετράποδους καλεσμένους σου !

diakosmisi gia party skylou

Κάνε τα παραπάνω και το πάρτυ του σκύλου σου θα μείνει αξέχαστο και must event κάθε χρονιάς! Να το χαίρεσαι!

Tip: Ακόμη και αν δεν είναι τα γενέθλιά του, κάνε ένα παρτάκι σε ανύποπτη ημερομηνία! Έτσι και αλλιώς το ότι είναι στη ζωή μας είναι λόγος για γιορτή κάθε μέρα! Δε συμφωνείς?!

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Γράφει: η Αντωνία Γαρυφάλου

Η Αντωνία Γαρυφάλου είναι εξειδικευμένη σύμβουλος φροντίδας, διατροφής και συμπεριφοράς κατοικιδίων, γεννημένη στην Αθήνα. Μεγάλωσε μέσα σε ένα σπίτι το οποίο ήταν (και είναι λίγο-πολύ) μία μικρή Κιβωτός. Έτσι, ειδικεύτηκε στη φροντίδα των κατοικιδίων αλλά και στη συμπεριφορά τους, όντας κάτοχος των αντίστοιχων διπλωμάτων Pet Care & Pet Behavior του ACS της Αυστραλίας.

Παράλληλα, η δίψα της για γνώση την οδήγησε να ασχοληθεί και με το διατροφικό κομμάτι, λαμβάνοντας το αντίστοιχο δίπλωμα Advanced Canine & Feline Nutrition του Animal Care College. Αρθρογραφεί σε πολλά δημοφιλή online περιοδικά όπως HuffingtonPost.grjenny.gri-efimerida.grfe-mail.grshape.gr και άλλα, όπου μοιράζεται συμβουλές για τα αγαπημένα σας κατοικίδια!

Δες περισσότερα
1 από 3