τροφές brit για σκύλους

Τροφή Brit: Όσα πρέπει να γνωρίζετε & τα βασικά της πλεονεκτήματα

Η τροφή Brit αποτελεί μία από τις γνωστότερες τροφές για σκύλους, γάτες αλλά και άλλα ζωάκια, όπως χάμστερ, κουνέλια και ινδικά χοιρίδια. Η δημοφιλία της σχετίζεται με το γεγονός ότι πρόκειται για τροφές υψηλής ποιότητας που καλύπτουν όλες τις ανάγκες που έχει ένα κατοικίδιο ζώο με συστατικά κατευθείαν από τη φύση.

Πιο συγκεκριμένα, οι τροφές Brit είναι premium και super premium. Και οι δύο κατηγορίες τροφών είναι πλήρης λύση για τη σίτιση του σκύλου, της γάτας ή κάποιου άλλου μικρού ζώου, με σύσταση που αποτελείται από ζωική πρωτεΐνη, όπως ψάρι και κρέας, φρούτα, λαχανικά, super foods (π.χ. ιπποφαές) και πολύτιμα λιπαρά οξέα.

τροφές brit για γάτες

Οι super premium τροφές διαφέρουν από τις premium, καθώς έχουν το επιπλέον χαρακτηριστικό ότι δεν περιέχουν σιτηρά (grain-free). Έτσι, έχουν υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και διευκολύνουν τον καλύτερο μεταβολισμό της τροφής από το ζώο, έτσι ώστε να μην υποφέρει από αλλεργίες και γαστρεντερικά προβλήματα.

Τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα της τροφής Brit που την καθιστούν ιδανική για το ζωάκι σας είναι:

  • Όλα τα υλικά είναι πρόσφατα παρασκευασμένα, ώστε να διατηρούν φρέσκα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά τους.
  • Καμία τροφή δεν περιέχει σόγια και γενετικά τροποποιημένα προϊόντα.
  • Κάθε συστατικό επιλέγεται με βάση τις ανάγκες του ζώου, της φυλής και του μεγέθους του.
  • Κάθε τροφή καλύπτει ειδικότερες ανάγκες του ζώου, αφού υπάρχουν προϊόντα για ηλικιωμένα ή στειρωμένα ζώα και ζώα με προβλήματα υγείας, όπως αρθρίτιδα, αλλεργίες, δυνσανεξία, ουροποιητικά προβλήματα, νεφρική ή ηπατική δυσλειτουργία και διαβήτη.
  • Επιλέγονται ποιοτικά συστατικά από κάθε κατηγορία υλικών, ώστε να υποστηρίζεται η άριστη λειτουργία της καρδιάς, του δέρματος και του τριχώματος, του ανοσοποιητικού και του γαστρεντερικού συστήματος.
τροφές brit για σκύλους

Πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η γενικότερη φιλοσοφία της εταιρείας για τον πλανήτη και τα ζώα:

  • Δεν γίνεται καμία δοκιμή σε πειραματόζωα.
  • Η βιωσιμότητα, η ευημερία και η υγεία των ζώων αποτελεί προτεραιότητα.
  • Οι συσκευασίες των τροφών είναι 100% ανακυκλωμένες.
  • Δίνεται έμφαση στην πράσινη στρατηγική στην παραγωγή τροφών με υπευθυνότητα απέναντι στο περιβάλλον.

Δείτε εδώ τη μεγάλη μας ποικιλία σε τροφές Brit για σκύλους και Brit για γάτες.

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Γράφει: η Αντωνία Γαρυφάλου

Η Αντωνία Γαρυφάλου είναι εξειδικευμένη σύμβουλος φροντίδας, διατροφής και συμπεριφοράς κατοικιδίων, γεννημένη στην Αθήνα. Μεγάλωσε μέσα σε ένα σπίτι το οποίο ήταν (και είναι λίγο-πολύ) μία μικρή Κιβωτός. Έτσι, ειδικεύτηκε στη φροντίδα των κατοικιδίων αλλά και στη συμπεριφορά τους, όντας κάτοχος των αντίστοιχων διπλωμάτων Pet Care & Pet Behavior του ACS της Αυστραλίας.

Παράλληλα, η δίψα της για γνώση την οδήγησε να ασχοληθεί και με το διατροφικό κομμάτι, λαμβάνοντας το αντίστοιχο δίπλωμα Advanced Canine & Feline Nutrition του Animal Care College. Αρθρογραφεί σε πολλά δημοφιλή online περιοδικά όπως HuffingtonPost.grjenny.gri-efimerida.grfe-mail.grshape.gr και άλλα, όπου μοιράζεται συμβουλές για τα αγαπημένα σας κατοικίδια!

Δες περισσότερα
1 από 3