Πώς θα οργανώσεις το τέλειο Party για τον σκύλο σου;

Πώς θα οργανώσεις το τέλειο Party για τον σκύλο σου;

Τον λατρεύουμε και μας λατρεύει. Ο σκύλος μας είναι ο πιο αγαπημένος και πιστός μας φίλος και του αξίζουν τα καλύτερα. Γιατί, λοιπόν, να μην του οργανώσουμε ένα απίθανo πάρτυ στα γενέθλιά του;
Μια ημέρα με την αγαπημένη του τετράποδη παρέα, παιχνίδια και πολλές λιχουδιές, τι καλύτερο! Είναι πολύ εύκολο να οργανώσετε ένα υπέροχο πάρτυ για τον σκύλο σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι έναν εξωτερικό χώρο, μερικά διακοσμητικά στοιχεία, λιχουδιές και πολύ κέφι.
Ας δούμε παρακάτω όλα όσα πρέπει να κάνετε.
ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ;
Η μέρα παραμένει ξεχωριστή είτε είστε μόνοι μαζί του στο σπίτι σας είτε φωνάξετε κάποια φιλαράκια του!
Αν μαζευτούν πολλά σκυλάκια στο πάρτυ, καλό είναι αυτό να γίνει σε εξωτερικό χώρο μια όμορφη, ηλιόλουστη μέρα. Μπορεί να είναι ο κήπος σας, αλλά και το πάρκο, εφόσον είναι περιφραγμένο. Θα πρέπει, επίσης, να καλέσετε σκυλάκια, με τα οποία ο σκύλος σας νιώθει άνετα και τα έχει ξαναδεί, ώστε να μην υπάρχει το ενδεχόμενο καυγάδων.
Σχετικά με την ημερομηνία, η προφανής απάντηση είναι στα γενέθλια του σκύλου σας, εφόσον βέβαια το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Αν ο σκυλάκος σας ήταν αδέσποτος και δεν ξέρετε πότε ακριβώς γεννήθηκε, τότε μπορείτε να του κάνετε τα γενέθλιά του τη μέρα των ζώων, στις 4 Οκτωβρίου.
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Πάρτι χωρίς διακόσμηση δεν γίνεται φυσικά! Γεμίστε τον χώρο μπαλόνια foil ή διακοσμητικά μπαλόνια, και θα έχετε φτιάξει εύκολα και γρήγορα την πιο εντυπωσιακή διακόσμηση.

dogs-having-a-party
Η χαρούμενη διάθεση μπορεί να αποτυπωθεί και στα σκυλάκια. Καπέλα γενεθλίων για τους χνουδωτούς σας καλεσμένους και γιορτινό T-shirt για τον εορτάζοντα είναι τα καλύτερα στοιχεία για ξεχωριστές φωτογραφίες. Αρκεί, βέβαια, τα σκυλάκια να νιώθουν άνετα με αυτά και να μην τα ενοχλούν.
ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ
Υποδεχτείτε τους καλεσμένους με έξτρα νόστιμες λιχουδιές που ταιριάζουν με την περίσταση, όπως mini donuts, mini pizzetti και bon bon. Όλες οι λιχουδιές είναι απόλυτα ασφαλείς για σκύλους, αλλά άκρως εορταστικές και εντυπωσιακές.
Σειρά έχει η τούρτα. Η τούρτα σκύλου περιέχει ασφαλή υλικά, όπως αλεύρι, αυγά και αφυδατωμένα φρούτα, τα οποία λατρεύουν οι σκύλοι, αλλά δεν θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους. Σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να δώσετε σε σκύλο σοκολάτα!
Το πάρτυ θα αποκτήσει μια πινελιά πολυτελείας με τη σαμπάνια για σκύλους, η οποία εννοείται δεν περιέχει αλκοόλ, αλλά χυμό μήλο, νερό και κανέλα.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Όπως κάθε πάρτυ, έτσι και το πάρτυ του σκύλου σας πρέπει να προσφέρει δραστηριότητες στους καλεσμένους! Καλό είναι, λοιπόν, να έχετε άφθονα παιχνίδια σκύλου, όπως μπάλες, kong, παιχνίδια από σκοινί, λαστιχένια παιχνίδια και φυσικά επιτραπέζια για τους πανέξυπνους τετράποδους συμμετέχοντες.

skylos-me-kapelo-genethliwn
Σας προτείνουμε, επίσης, να υπάρχει ένα άτομο, το οποίο να ασχολείται με τη δημιουργική ενασχόληση των σκύλων, ώστε να μην υπάρξουν καυγάδες, ανησυχία ή… βαρεμάρα.
Δείτε όλα τα είδη πάρτι για σκύλους από το Petastero και εμπνευστείτε, για να κάνετε μια απίθανη έκπληξη στον αγαπημένο σας φίλο!

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Γράφει: η Αντωνία Γαρυφάλου

Η Αντωνία Γαρυφάλου είναι εξειδικευμένη σύμβουλος φροντίδας, διατροφής και συμπεριφοράς κατοικιδίων, γεννημένη στην Αθήνα. Μεγάλωσε μέσα σε ένα σπίτι το οποίο ήταν (και είναι λίγο-πολύ) μία μικρή Κιβωτός. Έτσι, ειδικεύτηκε στη φροντίδα των κατοικιδίων αλλά και στη συμπεριφορά τους, όντας κάτοχος των αντίστοιχων διπλωμάτων Pet Care & Pet Behavior του ACS της Αυστραλίας.

Παράλληλα, η δίψα της για γνώση την οδήγησε να ασχοληθεί και με το διατροφικό κομμάτι, λαμβάνοντας το αντίστοιχο δίπλωμα Advanced Canine & Feline Nutrition του Animal Care College. Αρθρογραφεί σε πολλά δημοφιλή online περιοδικά όπως HuffingtonPost.grjenny.gri-efimerida.grfe-mail.grshape.gr και άλλα, όπου μοιράζεται συμβουλές για τα αγαπημένα σας κατοικίδια!

Δες περισσότερα
1 από 3