λευκός σκύλος φορά μπαντάνα με Donuts

Μπαντάνες σκύλου: To απαραίτητο αξεσουάρ για μοδάτα σκυλάκια!

Δεν υπάρχει πιο χαριτωμένη εικόνα από ένα γλυκό σκυλάκι που γίνεται ακόμα πιο όμορφο με αξεσουάρ που του ταιριάζουν!

Πολλοί σκυλογονείς, όμως, αναρωτιούνται τι αξεσουάρ μπορούν να βάλουν στο σκυλάκι τους, ώστε αυτό να μην ενοχλείται και να νιώθει άνετα. Γιατί -το ξέρουμε καλά- δεν είναι λίγα τα σκυλάκια που απεχθάνονται τα ρούχα, είτε επειδή στενεύονται είτε επειδή ζεσταίνονται πολύ με αυτά.

Ευτυχώς, υπάρχουν αξεσουάρ που λατρεύουν όλα τα σκυλάκια. Φυσικά μιλάμε για τις μπαντάνες σκύλου, που δεν είναι τυχαίο ότι τις θαυμάζουμε τόσο σε μικρόσωμα όσο και σε μεγαλόσωμα σκυλάκια. Γιατί πολύ απλά είναι ένα αξεσουάρ που δίνει στυλ ακόμα και στον πιο ατίθασο σκύλο.

Για να δούμε, λοιπόν, παρακάτω πώς να επιλέξετε την πιο στιλάτη μπαντάνα για τον τετράποδο φίλο σας!

μαύρος σκύλος με μπαντάνα μέσα σε αυτοκίνητο

Τι είδος μπαντάνας ταιριάζει στον σκύλο μου;

Υπάρχουν δύο είδη μπαντάνας για σκύλους.

Η πρώτη είναι η κλασική μπαντάνα που ξέρουμε και από τους ανθρώπους και είναι φτιαγμένη από ύφασμα, το οποίο πιάνεται από τις δύο άκρες και δένεται κόμπο. Μια τέτοια μπαντάνα είναι άκρως μοδάτη και προσδίδει ανέμελο στυλ στο σκυλάκι. Συνήθως δεν συνδυάζεται μαζί με περιλαίμιο ή αν συνδυαστεί χρειάζεται προσοχή, για να μη μπλεχτεί σε αυτό.

Η άλλη κατηγορία μπαντάνας για σκύλους είναι αυτή που είναι ταυτόχρονα και περιλαίμιο. Στη μπροστινή της πλευρά, δηλαδή, έχει ύφασμα και πίσω κουμπώνει με κλιπ αντίστοιχο με το περιλαίμιο. Μια τέτοια μπαντάνα-περιλαίμιο έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να φορεθεί και στη βόλτα και συνδυάζεται άψογα με το λουρί.

σκύλος με καρό μπαντάνα

Χρώματα και στυλ

Από εκεί και πέρα, είναι καθαρά θέμα γούστου το χρώμα και το σχέδιο της μπαντάνας που θα επιλέξετε για το σκυλάκι σας.

Υπάρχουν μπαντάνες με έντονα σχέδια που τραβούν τα βλέμματα, αλλά και μονόχρωμες μπαντάνες για πιο… συνεσταλμένα σκυλάκια.

Ό,τι πρέπει για το πάρτυ γενεθλίων του σκύλου σας είναι και η μπαντάνα Happy Birthday, που συνδυάζεται και με καπέλο για τον απόλυτο πρωταγωνιστή της μέρας!

Και βέβαια, μην ξεχνάμε την καλύτερη εφεύρεση για τις έντονες ζέστες του καλοκαιριού, τη μπαντάνα δροσιάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τη βρέξετε, να τη βάλετε για λίγο στο ψυγείο και ύστερα να τη  φορέσετε στο κατοικίδιό σας, το οποίο θα μείνει έτσι δροσερό για πάνω από 2 ώρες.


Δείτε τη μεγάλη μας συλλογή σε μπαντάνες σκύλου και επιλέξτε το χρώμα και το σχέδιο που θα μεταμορφώσει το στυλ του πιστού σας φίλου!
Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Γράφει: η Αντωνία Γαρυφάλου

Η Αντωνία Γαρυφάλου είναι εξειδικευμένη σύμβουλος φροντίδας, διατροφής και συμπεριφοράς κατοικιδίων, γεννημένη στην Αθήνα. Μεγάλωσε μέσα σε ένα σπίτι το οποίο ήταν (και είναι λίγο-πολύ) μία μικρή Κιβωτός. Έτσι, ειδικεύτηκε στη φροντίδα των κατοικιδίων αλλά και στη συμπεριφορά τους, όντας κάτοχος των αντίστοιχων διπλωμάτων Pet Care & Pet Behavior του ACS της Αυστραλίας.

Παράλληλα, η δίψα της για γνώση την οδήγησε να ασχοληθεί και με το διατροφικό κομμάτι, λαμβάνοντας το αντίστοιχο δίπλωμα Advanced Canine & Feline Nutrition του Animal Care College. Αρθρογραφεί σε πολλά δημοφιλή online περιοδικά όπως HuffingtonPost.grjenny.gri-efimerida.grfe-mail.grshape.gr και άλλα, όπου μοιράζεται συμβουλές για τα αγαπημένα σας κατοικίδια!

Δες περισσότερα
1 από 3