γάτα με Χριστουγεννιάτικα δώρα για γάτες

ΔΩΡΑ Χριστουγέννων για γάτα: 5 πρωτότυπες ιδέες που θα λατρέψει η γατούλα σου φέτος τα Χριστούγεννα!

Η γάτα μας είναι μέλος της οικογένειάς μας, οπότε τι πιο όμορφο από το να την περιμένουν κάτω από το δέντρο και εκείνον-η ξεχωριστά δώρα!

Ίσως, όμως, αναρωτιέσαι τι δώρο μπορείς να κάνεις στο φιλαράκι σου. Τι είναι αυτό που θα τον ενθουσιάσει και θα κάνει αυτή τη ζεστή γιορτή ακόμα πιο μαγική;

Ας δούμε παρακάτω μερικές ξεχωριστές ιδέες για δώρα σκύλου που θα χαρίσουν χαρούμενες στιγμές στο αγαπημένο σου ζωάκι.

Κρεβάτι για γάτες ή φωλίτσα!

Πες ναι σε ένα cozy και χουχουλιάρικο καταφύγιο για τη γάτα σου που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει όχι μόνο για ύπνο αλλά και για να περνά στιγμές χαλάρωσης μετά το παιχνίδι ή τον περίπατο!


Διαδραστικό Παιχνίδι γάτας!

Για διασκέδαση non stop, επίλεξε ένα παιχνιδάκι που θα την κρατά σε εγρήγορση και θα γυμνάζει τόσο το νου όσο και το σώμα της! Θυμήσου! Αν η γατούλα σου είναι στειρωμένη τότε έχει σίγουρα ανάγκη από εντατική γυμναστική προκειμένου να μη βάλει περιττό βάρος!


Ημερολόγιο με λιχουδιές γάτας!

Ναι καλά άκουσες! Πρόκειται για ημερολόγιο σε χάρτινη μορφή με πολλά κουτάκια! Κάθε μέρα κρύβει και μία έκπληξη! Ένα από τα πιο νόστιμα δωράκια!

Ονυχοδρόμιο

Ένα νέο ονυχοδρόμιο σε μορφή φλατ ή επίπλου με ορόφους! Όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα καθώς η γάτα σου θέλει να σκρφαλώνει, να εξερευνήσει και να κάνει δικά της νέα μέρη μέσα στο σπίτι!

γάτα με Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σε κινούμενη εικόνα

Γιορτινά Αξεσουάρ γάτας!

Ποιός θα μπορούσε να πει όχι σε μία χαριτωμένη εποχική μπαντανούλα ή σε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο σετάκι με καπελάκι και παπιγιόν!Μπείτε στο κλίμα των γιορτών μαζί!


Έπιπλο Self-Grooming γάτας!

Θα το λατρέψει! Περνώντας από μέσα ή από οτ πλαϊ μπορεί να τρίψει όλα τα μέρη του σώματός της! Έτσι όταν λείπεις θα έχει σίγουρα έναν ικανό αντικαταστάτη σου για το μασαζάκι και τα χαδάκια της!

Αιώρα καλοριφέρ γάτας!

Ό,τι καλύτερο και πιο καινοτόμο! Απλά τοποθετείς στο καλοριφέρ και την αφήνεις να απολαύσει τη ζεστασιά!  

Βρες ακόμα περισσότερες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα γάτας.

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.

Γράφει: η Αντωνία Γαρυφάλου

Η Αντωνία Γαρυφάλου είναι εξειδικευμένη σύμβουλος φροντίδας, διατροφής και συμπεριφοράς κατοικιδίων, γεννημένη στην Αθήνα. Μεγάλωσε μέσα σε ένα σπίτι το οποίο ήταν (και είναι λίγο-πολύ) μία μικρή Κιβωτός. Έτσι, ειδικεύτηκε στη φροντίδα των κατοικιδίων αλλά και στη συμπεριφορά τους, όντας κάτοχος των αντίστοιχων διπλωμάτων Pet Care & Pet Behavior του ACS της Αυστραλίας.

Παράλληλα, η δίψα της για γνώση την οδήγησε να ασχοληθεί και με το διατροφικό κομμάτι, λαμβάνοντας το αντίστοιχο δίπλωμα Advanced Canine & Feline Nutrition του Animal Care College. Αρθρογραφεί σε πολλά δημοφιλή online περιοδικά όπως HuffingtonPost.grjenny.gri-efimerida.grfe-mail.grshape.gr και άλλα, όπου μοιράζεται συμβουλές για τα αγαπημένα σας κατοικίδια!

Δες περισσότερα
1 από 3