Πολιτική Αλλαγών - Επιστροφών

Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται με τον τρόπο που υποδεικνύει η εταιρεία μας και το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει υπαναχώρηση εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας αλλά οφείλει να έχει ενημερώσει το eshop για την άσκηση του δικαιώματος του. Εάν το προϊόν είναι υγιές και έχει δηλωθεί το δικαίωμα υπαναχώρησης, ο πελάτης μπορεί να κάνει νέα αγορά ισόποσης ή μεγαλύτερης αξίας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ

Τα προϊόντα που έχετε αγοράσει μέσω του www.pet-astero.gr μπορείτε να τα αλλάξετε εντός του φυσικού μας καταστήματος εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής , με την προϋπόθεση ότι έχετε πάντα μαζί σας το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη) που σας έχει σταλεί.

Εναλλακτικά μπορείτε να δρομολογήσετε αλλαγή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία:

  1. θα πρέπει να βρείτε τα προϊόντα με τα οποία θέλετε να κάνετε την αλλαγή από τη σελίδα μας www.pet-astero.gr. Μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το προς αλλαγή προϊόν.
  2. μας ενημερώνετε με mail στο info@pet-astero.gr ποια προϊόντα θέλετε ώστε να τα δεσμεύσουμε,και σας ενημερώνουμε για το μεταφορικό κόστος αλλαγής καθώς και όποια διαφορά υπάρξει στις αξίες των προϊοντων.
  3. μας στέλνετε πίσω το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ή ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και χρέωση δικιά μας (παραλήπτη) ,
  4. αφού παραλάβουμε το δέμα ,και βεβαιωθούμε ότι το προϊόν δε φέρει φθορές και βρίσκεται στην κατάσταση που σας απεστάλη ,σας αποστέλλουμε τα νέα προϊόντα .

Παρακαλούμε πολύ για την αποφυγή λάθους: σε περιπτώσεις αλλαγής προϊόντων να στέλνετε πάντα mail στο

 info@pet-astero.gr ,που θα προωθείται στο αντίστοιχο τμήμα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα εσώρουχα, οι ζώνες υγιεινής και οι φορετές πάνες δεν αλλάζονται για λόγους υγιεινής.

Στις διαδικασίες αλλαγών δεν ισχύουν εκπτωτικοί κωδικοί ή κουπόνια έκπτωσης.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας:

  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του καταστήματος, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.
  • Σας αποστέλλουμε τις αλλαγές σας αφού πρώτα έχουμε παραλάβει το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε και εξασφαλίσουμε ότι βρίσκεται σε κατάσταση αλλαγής και δεν έχει φθορές.
  • Η αίτηση επιστροφής ή αλλαγής δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 14 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης  βάσει των εγγράφων παραλαβής.
  • Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 14 ημερών,  η εταιρία Petastero διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος.
  • Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης. Σε περίπτωση ανοιγμένης ή σκισμένης συσκευασίας το προϊόν δεν θα αλλάζεται.
  • Τα μεταφορικά κόστη δεν επιστρέφονται.
  • Τροφές ,λιχουδιές ,είδη υγιεινής όπως π.χ. εσώρουχο σκύλου, ζώνη για αρσενικούς σκύλους αλλά και πάνες φορετές δεν αλλάζονται.

Εάν το προϊόν δεν πληροί τις άνωθι προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική σας χρέωση.

Σε περίπτωση που επιστραφεί ολόκληρο ή μερικό ποσό στην κάρτα σας η Vivawallet κρατά προμήθεια που κυμαίνεται από 0.10€ έως 0.55€

Λάθος εκτέλεση παραγγελίας:Σε περίπτωση που αποσταλεί λάθος προϊόν γίνεται επιστροφή του προϊόντος και ο πελάτης μπορείς να ζητήσει είτε επιστροφή της αξίας του είτε αποστολή εκ νέου του σωστού προϊόντος. Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άρτια κατάσταση, μέσα στην συσκευασία του και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Σε περίπτωση που από λάθος δεν αποσταλεί κάποιο προϊόν θα επιστρέφεται το αντίτιμο της αξίας του εντός 10 ημερολογιακών ημερών. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος δεν επιβαρύνει τον πελάτη.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ που αφιερώσατε λίγο χρόνο για να ενημερωθείτε για την πολιτική επιστροφών.