ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
για αγορές άνω των 45€ έως 5 κιλά

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

Πολιτική επιστροφών

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε (μικρό μέγεθος, άλλο προϊόν κλπ.),  θα πρέπει  να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-2778818 είτε να μας αποστείλετε mail με τον αριθμό παραγγελίας σας καθώς και το προϊόν προς αλλαγή αλλά και το εναλλακτικό προϊόν στο [email protected] Θα σας αποστείλουμε απευθείας την αλλαγή με χρέωση μεταφορικών δική σας αφού προηγουμένως προβούμε σε συνεννόηση μαζί σας για τον πιο οικονομικό τρόπο επιστροφής.

Οι αλλαγές γίνονται σύμφωνα με τις υπάρχουσες τιμές. 

Όροι επιστροφής

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας:

  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του καταστήματος, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.
  • Σας αποστέλλουμε τις αλλαγές σας αφού πρώτα έχουμε παραλάβει το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε και εξασφαλίσουμε ότι βρίσκεται σε κατάσταση αλλαγής και δεν έχει φθορές.
  • Η αίτηση επιστροφής ή αλλαγής δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 5 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης  βάσει των εγγράφων παραλαβής.
  • Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 5 ημερών,  η εταιρία Petastero διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος.
  • Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης. Σε περίπτωση ανοιγμένης ή σκισμένης συσκευασίας το προϊόν δεν θα αλλάζεται.Οι τροφές και οι λιχουδιές δεν αλλάζονται.

Εάν το προϊόν δεν πληροί τις άνωθι προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση .

Λανθασμένες αποστολές

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, η επιστροφή του θα πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από την παραλαβή του. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102778818 ή στο email [email protected]

Σας ευχαριστούμε πολύ που αφιερώσατε λίγο χρόνο για να ενημερωθείτε για την πολιτική επιστροφών.