ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
για αγορές άνω των 45€ έως 5 κιλά

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική /Χρεωστική/ Prepaid κάρτα 


Για πληρωμή με πιστωτική , χρεωστική ή prepaid κάρτα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα υποστηρίζεται από το εγκεκριμένο και ασφαλές σύστημα πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς "Verified byVisa & MastercardSecureCode". Οι συναλλαγές σας γίνονται με απόλυτη ευκολία,ασφάλεια και ταχύτητα.

Χρησιμοποιείστε την πιστωτική,χρεωστική ή προπληρωμένη (prepaid) κάρτα σας είτε είστε κάτοχος Visa είτε Mastercard για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

 

Αντικαταβολή

Μπορείτε να αντικαταβάλετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας απευθείας στην εταιρία Courrier με την παραλαβή σας. Με την επιλογή της μεθόδου αυτης και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας , σας γίνεται τηλεφωνική επιβεβαίωση προκειμένου να προχωρήσουμε στην αποστολή του δέματός σας. Σε περίπτωση μη ανεύρεσής σας στον τηλεφωνικό αριθμό που μας δίνετε, η παραγγελία σας τίθεται σε αναμονή για 3 εργάσιμες ημέρες και έπειτα ακυρώνεται αυτόματα.


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταβάλετε το συνολικό ποσό της παραγγελία σας αφού έχετε κάνει την παραγγελία σας στον παρακάτω λογαριασμό πάντα με χρέωση προμήθειας δικιά σας:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
Αριθμός λογαριασμού67 2313 5944 312
IBAN: GR92 0171 7230 0067 2313 5944 312
Δικαιούχος: Κοτζαντώνογλου Παρασκευή.


Παρακαλούμε πολύ προς αποφυγή λαθών να αναφέρετε πάντα στην κατάθεσή σας το όνοματεπώνυμο αλλά και τον αριθμό παραγγελίας σας. 
Η τραπεζική προμήθεια του εμβάσματος επιβαρύνει τον πελάτη / αγοραστή .

 

Σας ευχαριστούμε πολύ που αφιερώσατε λίγο χρόνο για να ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής.