Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξηρές Τροφές Γάτας

Συλλογή: Ξηρές Τροφές Γάτας

Πώς να επιλέξετε τη σωστή ξηρή τροφή για τη γάτα σας


Μήπως χαθήκατε στην επιλογή της καλύτερης τροφής για τη γάτα σας; Συμβουλευτείτε μας σήμερα κιόλας! Δεν υπάρχει μία και μοναδική "καλύτερη επιλογή" όσον αφορά στη διατροφή της γάτας σας. Κάθε γατούλα έχει ξεχωριστές ανάγκες.

Ορισμένες μάρκες ειδικεύονται σε συνταγές φυλής, σταδίου ζωής ή ακόμα και σε συνταγές ξηρής τροφής για γάτες σε εσωτερικούς χώρους, ενώ άλλες μπορεί να ειδικεύονται σε ποικιλίες χωρίς σιτηρά και περιορισμένων συστατικών. Για να αποφασίσετε εάν μια δίαιτα με ξηρή τροφή για γάτες είναι κατάλληλη για τη γάτα σας, συμβουλευτείτε σήμερα κιόλας την ειδική σύμβουλο διατροφής κατοικιδίων του Petastero Γαρυφάλου Αντωνία.

Βρείτε στο Petastero κορυφαίες ξηρές τροφές για γάτες, συμπεριλαμβανομένων των carnilove, Brit, Brit Care, Royal Canin, Prochoice, Ambrosia.

Ορισμένοι ιδιοκτήτες κατοικίδιων προτιμούν να συμπληρώνουν τη δίαιτα της γάτας τους με υγρή τροφή . Η ξηρή τροφή για γάτες πρέπει επίσης να σερβίρεται με άφθονο νερό, καθώς η κροκέτα στερείται της υγρασίας της υγρής τροφής. Μερικοί γονείς κατοικίδιων συνιστούν τη χρήση ενός σιντριβανιού για γάτες σε συνδυασμό με κροκέτες, ώστε να μπορείτε να προσφέρετε στα αγαπημένα σας γατάκια μια πιο δελεαστική πηγή ενυδάτωσης.

Βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τη διατροφή της γάτας σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα τηλεφωνικώς στο 210-277.88.18