Αγαπητοί πελάτες σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό 6-30 Αυγούστου.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€ ΕΩΣ 5 ΚΙΛΑ

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

27/1/2021
????4+1 έξυπνοι τρόποι να τα κρατησετε ζεστά και αυτό το χειμώνα!????????
Διαδώστε τους!
Περισσότερα
19/1/2021

Καθώς μεγαλώνει, ο σκύλος μας έχει ολοένα και περισσότερες ανάγκες.Μία από αυτές είναι η εντατική φροντίδα και περιποίηση των αρθώσεών του! Με πιο τρόπο λοιπόν μπορείτε να την εξασφαλίσετε? Μάθετε παρακάτω!

Περισσότερα
1/1/2021

Πολλές φορές σκεφτόμαστε τί θα μας έλεγε ο σκύλος μας αν μπορούσε να μας μιλήσει-τι θα σκεφτόταν από την πρώτη στιγμή που τον απέκτησες. Από που θα ξεκινούσε , γιατί θα παραπονιόταν και πως θα του φαινόμασταν

Περισσότερα
31/12/2020

Πολλοί είναι οι παράγοντες που μας...κλείνουν μέσα στο σπίτι! Το κρύο,το πρόσφατο lockdown, το φορτωμένο μας πρόγραμμα, οι οικογενειακές μας υποχρεώσεις είναι μερικά από αυτά.Όμως δεν θα πρέπει να στέκονται εμπόδιο στη δημιουργική μας ενασχόληση με το σκύλο μας!

Περισσότερα
28/12/2020

Αν είστε κηδεμόνας γάτας τότε σίγουρα καταλαβαίνετε ότι η γάτα σας ουδεμία σχέση έχει με έναν σκύλο. Είναι ανεξάρτητη, θέλει να γίνεται κυρίως το δικό της και γενικά δεν ακολουθεί το δικό σου αλλά το δικό της ρυθμό-και είναι παολύτως φυσιολογικό

Περισσότερα
12/11/2020

Η νέα χρονιά πλησιάζει και μιας και ο Άγιος Βασίλης θα είναι απασχολημένος...είναι δική μας δουλειά να φροντίσουμε για τα δώρα των κατοικιδίων μας! Ιδού λοιπόν η λίστα με τα δώρα που περιμένει κάθε γατούλα:

Περισσότερα
Δημιουργήθηκε την
ανα σελίδα

Προϊόντα 13 έως 18 απο 80 συνολικά