μαλτεζ σκυλια - μαλτεζακια πληροφοριες

 

Μαλτεζάκια σκυλιά χρήσιμες πληροφορίες

 

Eίστε ιδιοκτήτης μαλτέζ σκύλου ή σκοπεύετε να γίνετε?

 

Τότε έχουμε πέντε πληροφορίες για εσάς που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερη αυτή τη χαριτωμένη και δραστήρια φυλή!

1.Τα Maltese αντανακλούν την οποιαδήποτε συμπεριφορά τους επιδείξετε. Αυτό πρακτικά σημαίνει ό,τι απορροφούν την πληροφορία δύο φορές πιο  γρήγορα από άλλες φυλές και μιμούνται την κάθε σας κίνηση. Για παράδειγμα εάν είστε νευρικός ή νευρική την ωρα που χειρίζεστε το σκύλο σας, τότε από μωρό θα μάθει να είναι και εκείνος νευρικός τόσο με σας όσο και με τους γύρω του είτε ανθρώπους είτε άλλα ζωάκια.


2. Χρειάζονται τακτικό χτένισμα ακόμη και αν τα κουρεύετε ! Η τρίχα τους παρόλο που δε μαδάει ωστόσο χρειάζεται συντήρηση με ένα καλό προϊόν ξεκομπιάσματος για να αποφεύγετε τα... "δράματα"!


3. Αποτελούν μία από τις εξέχουσες φυλές για ανθρώπους με αλλεργίες. Έχουν αρκετά ανθεκτικό τρίχωμα που δε μαδάει και αυτό τα κατατάσσει σε μία από τις πιο πρωτες "υποαλλεργικές" φυλές!


4. Είναι απίθανοι...ακροβάτες! Πηδούν και χοροπηδούν σχεδόν παντού και πάντα. Στόχος σας είναι να προσέχετε πάντα τα ποδαράκια τους να μην καταπονούνται από τα άλματα ή από άτσαλο πέσιμο σε σκληρές επιφάνειες! χρησιμοποιείτε τακτικά προϊόντα για τη σωστή λίπανση των αρθρώσεων!


5. Tα Maltese έχουν αδύναμη πέψη. Μία λάθος επιλογή σε φαγητό ή σε ξηρά τροφή μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε έμετο, διάρροια αλλά και γενικότερη γαστρεντερική διαταραχή. Συμβουλευτείτε ειδικούς στη διατροφή των σκύλων για να μπορέσουν να σας βοηθήσουν στην επιλογή μίας θρεπτικής και πάνω από όλα εύπεπτης σκυλοτροφής


TOP Δημοφιλή προϊόντα για τον σκύλο σας:

  1. Θρεπτικές λιχουδιές σκύλου
  2. Λουριά σκύλου
  3. Σαμαράκια σκύλου
  4. Ανθεκτικά κρεβάτια σκύλου