Αγαπητοί μας πελάτες , με τις ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά στον κορονοϊό και την εξάπλωσή του θεωρώ αναγκαίο και πρέπον να σας ενημερώσω για τα παρακάτω προκειμένου να σας καθησυχάσω αλλά και να επιβεβαιώσω πόσο ασφαλές είναι να ψωνίζετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Petastero.

  • Στο Petastero έχουμε ως πάγια τακτική -ήδη προ Κορονοϊόύ- καθώς σεβόμαστε τον πελάτη μας ,να απολυμαίνουμε την εξωτερική συσκευασία από  οποιοδήποτε προϊόν παραλαμβάνουμε από προμηθευτές.
  • H απολύμανσή της εξωτερικής συσκευασίας -και όχι των μερών που μπορεί να τρώγονται ή να έρχονται σε επαφή με το στόμα- γίνεται είτε με Dettol Disinfectant Spray είτε με υγρό διάλυμα Dettol Liquid Chloroxylenol 4.8% w/v. Έχουμε λάβει εδώ και πολύ καιρό αυτήν την πρωτοβουλία καθώς τα προϊόντα προέρχονται από αποθήκες και θέλουμε να είμαστε σίγουρες ότι δε φέρουν μικρόβια ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία τη δική σας αλλά και των κατοικιδίων σας.
  • Εκτάκτως και ύστερα από ενημέρωση για την επιβίωση του κορονοϊού σε επιφάνειες -απολυμαίνουμε τα προϊόντα ακόμη μια φορά πριν συσκευαστούν και αποσταλλούν.
  • Τα προϊόντα σας συσκευάζονται ΠΑΝΤΑ με γάντια και δεν έρχονται σε επαφή με το δέρμα του ατόμου που συσκευάζει.
  • Τηρούμε ΠΑΝΤΑ αυστηρούς κανόνες όσον αφορά την προσωπική υγιεινή του ατόμου που συσκευάζει το δέμα σας.Αυτό περιλαμβάνει και το γεγονός ότι αν κάποιο άτομο επιδεικνύει συμπτώματα γρίπης ή κρυολογήματος δεν επιτρέπεται να συσκευάσει οποιαδήποτε παραγγελία.
  • Κατά τη συσκευασία των παραγγελιών σας φοράμε-εξασφαλίζοντας τη δική σας ασφάλεια- ειδικές χειρουργικές μάσκες που δεν επιτρέπουν σε σταγονίδια να διαφύγουν από το στόμα επί των συσκευαζόμενων προϊόντων.
  • Τέλος, κάνοντας τις αγορές σας από το www.pet-astero.gr πρέπει να γνωρίζετε ότι τα προϊόντα σας συσκευάζονται και διαχειρίζονται από δύο ΜΟΝΟ συγκεκριμένα άτομακαι από κανέναν άλλον, εξασφαλίζοντας έτσι ότι έρχονται σε επαφή με το μικρότερο δυνατό αριθμό ατόμων.

Η λειτουργία μας συνεχίζεται απρόσκοπτα και με επάρκεια σε εμπορεύματα, πλην ολίγων εξαιρέσεων που προέρχονται από χώρες που έχουν σταματήσει τις εξαγωγές προς το παρόν.

Κάνουμε πάντοτε ό,τι περνάει από το χέρι μας ενημερώνοντάς σας για οποιεσδήποτε ελλείψεις προκύψουν, ώστε να έχετε εγκαίρως τις παραγγελίες σας!

Παρακαλούμε για την συνεργασία και την κατανόησή σας στις δύσκολες αυτές ώρες. Στόχος μας είναι τόσο η προστασία και η καλή υγεία όλων μας!

Με εκτίμηση,

η ομάδα του Petastero Αντωνία & Βάνα.