Την εποχή που το online shopping έχει γίνει το next best thing παγκοσμίως και γίνεται ολοένα πιο δημοφιλές και στην Ελλάδα, αναρωτιέστε γιατί να αγοράζετε τα πράγματα που χρειάζεστε για το αγαπημένο σας κατοικίδιο από online pet shop; Οι λόγοι για αυτή την επιλογή είναι πολλοί και σίγουρα όταν τους διαβάσετε, θα θελήσετε να κάνετε κλικ σε κάποιο online pet shop και να κάνετε πολλά ψώνια για τον πιστό σας φίλο.

Προσφορές και εκπτώσεις

Ο πιο προφανής και συμφέρων λόγος αγοράς από online pet shop είναι ο οικονομικός. Στα e-shops τρέχουν πάντα πολύ περισσότερες προσφορές και εκπτώσεις σε σχέση με τα φυσικά καταστήματα τόσο για λόγους προώθησης όσο και γιατί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έχει σαφώς λιγότερα έξοδα λειτουργίας. Οι εκπτώσεις ισχύουν συνήθως όλο το χρόνο, ενώ υπάρχουν και απίθανες προσφορές- κράχτες που σίγουρα συμφέρουν πολύ περισσότερο από το να ψωνίσετε από το κατάστημα δίπλα στο σπίτι σας.

Μεγαλύτερη ποικιλία

 Τα online pet shops έχουν μια πολύ μεγάλη αποθήκη με διάφορα είδη, η οποία ανανεώνεται συνεχώς, ενώ έχει και πολλά προϊόντα από προηγούμενες χρονιές. Σε αντίθεση με τα φυσικά καταστήματα, τα οποία έχουν περιορισμένο χώρο και συνεπώς κάνουν τα πάντα, για να πουλήσουν τα προϊόντα τους πριν φέρουν άλλα, στα ηλεκτρονικά καταστήματα οι τροφές, τα παιχνίδια και όλα τα είδη για την υγιεινή του σκύλου, της γάτας και των άλλων κατοικίδιων εμπλουτίζονται συνεχώς, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό. Στα online pet shop μπορείτε να βρείτε πρωτότυπα διαδραστικά παιχνίδια, ολιστικές σκυλοτροφές και γατοτροφές, αμπούλες και αντιπαρασιτικά από διάφορες μάρκες, ρούχα σκύλων σε όλα τα μεγέθη αλλά και πιο ψαγμένα είδη, όπως αξεσουάρ ενυδρείου ή ροκανίδι για το κλουβί του κουνελιού.

Άνεση με ένα κλικ

Πολλά από τα είδη που πωλούνται σε ένα pet shop είναι αρκετά δύσκολο να κουβαληθούν, αφού ζυγίζουν πολύ. Η άμμος υγιεινής, οι σκυλοτροφές και οι γατοτροφές είναι μερικά από αυτά. Το καλό με το online pet shop είναι ότι μπορείτε από την άνεση του σπιτιού σας να αγοράσετε όλα αυτά τα είδη και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες χωρίς να ανησυχείτε πώς θα τα κουβαλήσετε μέχρι το σπίτι, αφού έρχονται με courier στην πόρτα σας και μάλιστα με ελάχιστη ή και καθόλου οικονομική επιβάρυνση από ένα ποσό παραγγελιών και πάνω.

Συμβουλές για τα ζωάκια σας

Σε πολλά online pet shop θα βρείτε και πολύ χρήσιμα άρθρα που θα σας καθοδηγήσουν για το τι πρέπει να ψωνίσετε. Σε αντίθεση με το φυσικό κατάστημα, του οποίου ο ιδιοκτήτης σπάνια προλαβαίνει να σας εξυπηρετήσει όπως θα ήθελε, αφού οι πελάτες περιμένουν, στο online pet shop έχετε όλον το χρόνο να διαβάσετε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και τα διάφορα χρήσιμα άρθρα, ώστε να αγοράσετε αυτό που πραγματικά θα ωφελήσει το ζωάκι σας.