Τα καλύτερα δώρα σκύλου για τα φετινά Χριστούγγενα!

Η νέα χρονιά πλησιάζει και μιας και ο Άγιος Βασίλης θα είναι απασχολημένος...είναι δική μας δουλειά να φροντίσουμε για τα δώρα των κατοικιδίων μας! Ιδού λοιπόν η λίστα με τα δώρα που περιμένει κάθε σκυλάκι:

Χριστουγεννιάτικα ρούχα για σκύλους .Ζεστά ρουχαλάκια κατάλληλα για κάθε φυλή και για κάθε μέγεθος σκύλου. Τα ρούχα σκύλου προστατεύουν το φιλαράκι σας από το κρύο και τις ακραίες καιρικές συνθήκες του χειμώνα.

Λιχουδιές επιβράβευσης και κεράσματα σκύλου. Μας αρέσει να τα κακομαθαίνουμε, έτσι δεν είναι? Επιλέξετε από μία τεράστια γκάμα λιχουδιών , υψηλής διατροφικής αξίας για το μικρό σας φίλο. Λιχουδίτσες για κουταβάκια, για ενήλικες σκύλους, αλλά και για υπερήλικες!

Προϊόντα στοματικής υγιεινής. Τόσο το στόμα όσο και τα δόντια του σκύλου μας είναι υπεύθυνα για το 90% της καλής του υγείας. ΠΑρέχοντάς του λύσεις οδοντικής καθαριότητας εξασφαλίζετε όχι μόνο τη δροσερή του αναπνοή αλλά και τη μακροβιότητά του καθώς όλα τα επιβλαβή βακτήρια και οι παθογόνοι μικροοργανισμοί βρίσκουν πέρασμα μέσα από ένα μη καθαρό στόμα.

Παιχνίδια σκύλου. Τί καλύτερο από ένα ανθεκτικό και διασκεδαστικό παιχνίδι για να περάσει τις γιορτές? Ακριβώς όπως και τα παιδιά, τα σκυλάκια μας έχουν ανάγκη από παιχνίδι και εκτόνωση σε κάθε ηλικία!Επιλέξτε λοιπόν παιχνιδάκια με διάάάρκεια!

Φωλιές και κρεβάτια σκύλου. Οι πιο χουχουλιάρικες φωλίτσες σκύλου , για να προσφέρετε τον καλύτερο και πιο ζεστό ύπνο στο μικρό σας φίλο. 

Αυτοθερμαινόμενο στρωματάκι. Στρωματάκι που δε χρειάζεται καθόλου ρεύμα, ζεσταίνει το σώμα του σκύλου σας με μηχανικό τρόπο λόγω του ειδικού υλικού του!Ζεστασιά κάθε ώρα της ημέρας!

Βιταμίνες σκύλου. Πολυβιταμινούχα συμπληρώματα που φροντίζουν την υγεία του σκύλου σας το δύσκολο καιρό του χειμώνα. Τονώνουν το ανοσοποιητικό και διατηρούν την ενέργεια του οργανισμού!

Καλά γαβ Χριστούγεννα και καλές γαβ γιορτές!