χριστουγεννιατικα δωρα για την γατα σας

Τα καλύτερα δώρα γάτας για τα φετινά Χριστούγγενα!

Η νέα χρονιά πλησιάζει και μιας και ο Άγιος Βασίλης θα είναι απασχολημένος...είναι δική μας δουλειά να φροντίσουμε για τα δώρα των κατοικιδίων μας! Ιδού λοιπόν η λίστα από τα δώρα που περιμένει η γατούλα σας:

  1. Μπολ κατά της ταχυφαγίας. Οι κροκέτες κατανέμονται με τέτοιον τρόπο ώστε η γάτα σας να τρώει σιγά σιγά χωρίς να κάνει αεροφαγίες που προκαλούν στομαχικές και γαστρεντερικές διαταραχές!
  2. Συντριβάνι νερού! Πρόκειται για καινοτόμο συσκευή διανομής νερού με απολύτως φυσικό τρόπο , όπως το τρεχούμενο. Οι γατούλες λατρεύουν τη συνεχή κίνηση στο νερό , καθώς το θεωρούν πιο φρέσκο κια το προτιμούν από το στάσιμο νερό που μπορεί να βρίσκεται σε ένα απλό μπολ. Το συντριβάνι βοηθά στη μεγαλύτερη πρόσληψη σε νερό αποτοξινώνοντας τον οργανισμό της γάτας σας και αποτρέποντας το σχηματισμό ουρόλιθων.
  3. Λιχουδιές κατά της τριχόμπαλας. Λιχουδιές ειδικά σχεδιασμένη να προωθεί τις τρίχες- που συγκεντρώνονται στο στομάχι κατά το πλύσιμο της γάτας σας με το στόμα - ώστε να βγαίνουν μαζί με τα κόπρανα.Έτσι η γάτα σας αποφεύγει φαινόμενα έμετου!
  4. Ζεστές χειμωνιάτικες φωλίτσες. Χουχουλιάρικες φωλίτσες, το απαραίτητο και βασικό αξεσουάρ ύπνου όχι μόνο για τα Χριστούγεννα αλλά για ολόκληρη τη χειμερινή περίοδο!
  5. Γούνινη αιώρα χαλάρωσης. Κρεμάστε τη σε μέρη που απολαμβάνει να κάθεται η γάτα σας ή ακόμη και στο καλοριφέρ ώστε να την κρατάτε πάντα ζεστή και cosy!
  6. Μαλακτικό Σπρεϋ περιποίησης τριχώματος. Περιποιηθείτε το τρίχωμα της γάτας σας. Για τρίχωμα χωρίς κόμπους με απίθανο άρωμα!
  7. Εντυπωσιακά περιλαίμια και αξεσουάρ. Για μοδάτα γατάκια γεμάτα στυλ!
  8. Ονυχοδρόμιο έπιπλο. Αναρρίχηση ,ξύσιμο των νυχιών και ατελείωτο παιχνίδι είναι μόνο μερικά από τα οφέλη που μπορείτε να προσφέρετε στη γάτα σας με την αγορά ενός ψηλού ονυχοδρόμιου επίπλου!
  9. Χριστουγεννιάτικα ρούχα για γάτες

Bonus: Σκευάσματα υγείας για σκύλους.

Καλά νιάου Χριστούγεννα και καλές νιάου γιορτές!