ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
για αγορές άνω των 45€
Καλάθι (0)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

Blog

6/5/2018

Αν είστε κηδεμόνας γάτας τότε σίγουρα καταλαβαίνετε ότι η γάτα σας ουδεμία σχέση έχει με έναν σκύλο. Είναι ανεξάρτητη, θέλει να γίνεται κυρίως το δικό της και γενικά δεν ακολουθεί το δικό σου αλλά το δικό της ρυθμό-και είναι παολύτως φυσιολογικό

Περισσότερα
17/5/2018

Όπως όλοι μας έτσι και οι κατοικίδιοι φίλοι μας γερνούν και μεγαλώνουν.Είναι η φυσική και αναμενόμενη εξέλιξη της ζωής , την οποία πρέπει να υποδεχόμαστε με αγάπη, υπομονή και την καλύτερη διάθεση.

Περισσότερα
23/4/2018

Ύστερα από εκτεταμένες έρευνες φαίνεται ότι η χημική αντιμετώπιση των τσιμπουριών αλλά και των ψύλλων καθώς και της σκνίπας που προκαλεί το καλαζάρ, δεν είναι και τόσο...αθώα! 

Περισσότερα
4/2/2018

Πολλοί και πολλές από εσάς απασχολείστε με τον τρόπο αλλά και τα μέσα με τα οποία θα πρέπει να κάνετε το σκύλο σας μπάνιο. Έχουμε τόσα άγχη και ανησυχίες τη σήμερον ημέρα οπότε μην αφήσετε το μπάνιο του σκύλου σας να σας αγχώνει. Απλώς διαβάστε όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε παρακάτω!

Περισσότερα
19/3/2018

Πράγματι τα κατοικίδια αποτελούν μία πολύ καλή παρέα ιδίως για κάποιον που είναι μόνος του. Όμως πώς θα αποφασίσετε σίγουρα αν είστε κατάλληλος για κηδεμόνας κατοικίδιου; Παρακάτω θα βρείτε μία σειρά ερωτημάτων που θα σας βοηθήσουν να επιστρατεύσετε τη λογική σας και όχι μόνο την παρόρμηση ή το συναίσθημα, προκειμένου να πάρετε αυτήν την απόφαση.

Περισσότερα
3/5/2018

Eχετε ήδη κατοικίδιο ή σκέφτεστε να αποκτήσετε; Είστε pet sitter; Μήπως απλά θέλετε να έχετε έναν θερμό χώρο υποδοχής για το κατοικίδιο ενός δικού σας ανθρώπους; Τότε...ξεκινήστε την ανάγνωση.

Περισσότερα
Δημιουργήθηκε την
ανα σελίδα

Προϊόντα 1 έως 6 απο 55 συνολικά

Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5