ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
για αγορές άνω των 45€
Καλάθι (0)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

Blog

29/9/2018

Μόλις απέκτησες κατοικίδιο και αναζητάς την καλύτερη ξηρά τροφή; Μιας που ζούμε σε μία εποχή όπου η αφθονία και οι αμέτρητες επιλογές κατακλύζουν τόσο τα ράφια των καταστημάτων και τις σελίδες των e-shop όσο και το μυαλό μας, μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλήξεις στη… σοφότερη επιλογή για το σκύλο ή τη γάτα σου.

 

 
Περισσότερα
29/8/2018

Θερμοπληξία σκύλου και γάτας: Τα συμπτώματα και τι να ξέρεις για το κατοικίδιό σου!

Για να μη βρεθείς αντιμέτωποσ-η με φαινόμενα όπως η θερμοπληξία του σκύλου και της γάτας και τα επώδυνα συμπτώματά της.

Περισσότερα
8/1/2018

Τώρα το καλοκαίρι η προστασία του σκύλου μας από τα παράσιτα είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Τα εξωτερικά παράσιτα, από τα οποία ο σκύλος προστατεύεται με τα αντιπαρασιτικά σκύλων, είναι τρία: οι ψύλλοι, οι σκνίπες και τα τσιμπούρια. 

Περισσότερα
17/7/2018

Cranberries. Mικρά και ροδοκόκκινα με γλυκόπικρη γεύση αποτελούν ένα από τα πιο ισχυρά αντιμικροβιακά της φύσης. Η αντιφλεγμονώδης σύνθεσή τους  αλλά και η περιεκτικότητα τους σε σαλικυλικό οξύ, αποτρέπουν  τα βακτήρια από το να προσκολλώνται τόσο στα τοιχώματα της ουρήθρας όσο και στα νεφρά.

Περισσότερα
7/2/2018

“Ήταν ένα μικρό καράβι, ήταν ένα μικρό καράβι”…  το οποίο όμως δεν πήγαινε αταξίδευτο! Πήγαινε ,γεμάτο, σε όμορφους καλοκαιρινούς προορισμούς διακοπών. Εάν  θα είστε  εσείς

Περισσότερα
6/5/2018

Αν είστε κηδεμόνας γάτας τότε σίγουρα καταλαβαίνετε ότι η γάτα σας ουδεμία σχέση έχει με έναν σκύλο. Είναι ανεξάρτητη, θέλει να γίνεται κυρίως το δικό της και γενικά δεν ακολουθεί το δικό σου αλλά το δικό της ρυθμό-και είναι παολύτως φυσιολογικό

Περισσότερα
Δημιουργήθηκε την
ανα σελίδα

Προϊόντα 1 έως 6 απο 60 συνολικά

Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5