17,00 €

Αμεσα διαθέσιμο

SKU: 11696

Φυσικός καθαρισμός με μικροοργανισμούς. Για την σωστή και διαρκή απομάκρυνση των οσμών και των λεκέδων είναι απαραίτητο όχι μόνο να καλύπτεται η πηγή οσμής αλλά και να απομακρύνεται αποτελεσματικά.


Η πρωτότυπη και άκρως αποτελεσματική τεχνολογία Bactador με βιολογικούς μικροοργανισμούς απομακρύνει αποτελεσματικά τις οσμές και τους λεκέδες με φυσικό τρόπο. Οι μικροοργανισμοί που ζουν και αναπαράγονται μέσω της απορρόφησης και της πέψης των τροφίμων ή μάλλον της βρωμιάς. Μέσω της τεράστιας αναπαραγωγής των μικροοργανισμών, η διαδικασία επιταχύνεται και συνεπώς οι λεκέδες και οσμές απομακρύνονται εντελώς. Μόλις δεν υπάρχει πλέον βρωμιά, οι 
μικροοργανισμοί πεθαίνουν.


• Φιλικό προς το περιβάλλον 
• Άοσμο 
• Κατάλληλο για ανθρώπους και ζώα 
• Μακράς διάρκειας


Χρησιμοποιείστε το αναραίωτο καθώς είναι έτοιμο προς χρήση για:
λεκέδες ούρων , οσμές κατοικίδιων ζώων και εδαφικά σημάδια, ιδρώτα, σάλιο και έμετο, κηλίδες τροφίμων και ποτών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τυπικές περιοχές, όπως:κουτιά απορριμμάτων, κουβέρτες, καλάθια, παιχνίδια , κλουβιά και κεραμίδια, σε οικιακά και βιομηχανικά έπιπλα, χαλιά, μαξιλάρια,αίθουσες αναμονής, κλουβιά ζώων, αίθουσες ανάκτησης, καταφύγια ζώων.


Χρήση: Ανακινήστε καλά το φιαλίδιο πριν τη χρήση. Σκουπίστε απλά με χαρτί το λεκέ και μετά από αυτό, εφαρμόστε το Bactador ψεκασμό στην περιοχή και αφήστε το να στεγνώσει. Μην ξεπλύνετε με νερό. Στην περίπτωση των σκληρών λεκέδων, η διαδικασία πρέπει να επαναληφθεί. Μη χρησιμοποιείτε με άλλους καθαριστικούς παράγοντες.

+ -